گیاهان طبیعی مسکنی برای دندان درد
مجله اینترنتی پر مطلب: گاهی یک پوسیدگی ساده می تواند باعث بروز التهاب شدید وجدی در دندان شده و آن را دردناک کند. در هر حال لازم است تا رسیدن به دندانپزشک، درد دندان را تسکین دهید. در این گونه مواقع، خیلی از افراد به سراغ داروهای مسکن می روند. اما توصیه ما این است که از گیاهان طبیعی استفاده کنید.
دندان درد امان آدم را می برد. بدون شک همه ما در طول زندگی چندین بار دچار این مشکلشده و گاه یک یا چند روز درگیر آن بوده ایم. وضعیت افرادی که از دندانپزشکواهمه دارند و به این راحتی ها تن به نشستن روی یونیت آنها نمیدهند، سخت تر و بغرنج تر است.
گاهی یک پوسیدگیساده می تواند باعث بروز التهاب شدید و جدی در دندان شده و آن را دردناک کند. در این صورت باید تسلیم شوید و خودتان را به دندانپزشک تان برسانید. البته می دانیم کارهای دندانپزشکی، هزینه های کمرشکنی روی دست بیماران می گذارد، اما سلامت دندان مهم است.
در هر حال لازم است تا رسیدن به دندانپزشک دندان درد را تسکین دهید. خیلی از افراد به سراغ مسکن های قوی می روند. اما توصیه ما این است که برای تسکین و ضدعفونی کردن دندان دردناک تا پیش از رسیدن به دندانپزشک از گیاهان طبیعی استفاده کنید. در این مطلب چند نمونه از این گیاهان را معرفی می کنیم.
پودر زعفران : آبی بر آتش
البته دست مادرها باشد که زعفران مثقالی چندین هزار تومان را حرام دنداننمی کنند، اما در هر حال این طلای سرخ، آبی بر آتش است. در مواردی که مجبور می شوید دندان را بکشید، باز درد رهایتان نمی کند. اگر فرزندی دارید که دندان هایش را کشیده و دچار درد جای آن است، می توانید به سراغ این مسکنبروید.
کافیست که لثه و ریشه دندانی که کشیده شده است را با ترکیب پودر زعفران وعسل ماساژ دهید، یعنی اینکه مقداری زعفران را با مقدار کمی عسل مخلوط کردهو به روی لثه بمالید و به آرامی ماساژ دهید. زعفران قدرت مسکنی بالایی دارد و برای تسکین درد دندان بخصوص در کودکان بسیار موثر است. البته افراد بزرگسال نیز می توانند از این درمان طبیعی استفاده کنند.
چوب میخک : موثر تا رسیدن به دندانپزشک
چوب میخکضدالتهاب و مسکن است. روش های متعددی برای استفاده از این گیاه موثر وجود دارد. ساده ترین و رایج ترین شیوه این است که چوب میخک را بین دندانی که درد می کند و لثه قرار دهید و چند دقیقه صبر کنید. چوب میخک باعث تسکین دردخواهد شد. البته باید بتوانید بوی چوب میخک را تحمل کنید.
همچنین می توانید از چوب میخک به عنوان دهانشویهاستفاده کنید. برای این کار کافیست که ۵ عدد چوب میخک را در کمی آب ریخته وآن را بجوشانید. سپس اجازه دهید خنک شود و آن را صاف کنید. شما می توانید از این محلول به عنوان دهانشویه استفاده کنید تا دندان دردتان تسکین پیدا کند.
گیاه مریم گلی : ضدالتهاب و ضدعفونی کننده
گیاه مریم گلیخواص متعددی دارد. این گیاه بویژه ضدالتهاب و ضدعفونی کننده است. شما می توانید از آن جوشانده تهیه کرده و با آن غرغره کنید. توصیه می کنیم چندین مرتبه در روز با این محلول دهانتان را شستشو داده و غرغره کنید.
یادتان باشد که استفاده از گیاه مریم گلی برای افرادی که از صرع رنج می برند و همچنین برای خانم های باردار و شیرده توصیه نمی شود. گفتنی است که این گیاه همچنین برای تمیز کردن پلاک دندان و پیشگیری از افتادن دندان موثرعمل می کند. بنابراین شما می توانید به این گیاه اعتماد کنید.
جعفری: درمان مادربزرگ ها
یک روش طبیعی دیگر برای تسکین دندان درد، استفاده از جعفریاست. شما می توانید چند برگ جعفری را بخصوص با دندانی که درد می کند بجوید. همچنین می توانید با کوبیدن آن خمیر تهیه کنید و مقدار اندکی نمک بهآن اضافه کنید. سپس این خمیر را روی دندانی که درد می کند قرار دهید و بعداز چند دقیقه آن را بشویید. یادتان باشد که جویدن جعفری یک راه ساده و موثر برای مقابله با بوی بد دهان است. بنابراین برای بهداشت دهان و دندان تان جعفری بیشتری میل کنید.
سیر: همه فن حریف
اگر به طور ناگهانی دچار دندان درد شده اید به سراغ سیر بروید. این مادهغذایی مفید حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.
می توانید یک حبه سیر را روی دندان دردناک و همچنین لثه بمالید. همچنین می توانید با له کردن سیر یک مرهم تهیه کنید. سیر له شده را روی محل دردناکقرار دهید و صبر کنید تا درد تسکین پیدا کند.
ریشه زنجبیل : ریشه ای پرخاصیت
در پایان گیاهان ضددرد، ریشه زنجبیلتازه را معرفی می کنیم. یک تکه زنجبیل تازه را پوست بگیرید و آن را با دندانی که درد می کند بجوید. زنجبیل شهرت زیادی در افزایش میل جنسی دارد و البته یک ضدالتهاب طبیعی فوق العاده موثر نیز محسوب می شود.
حرف آخر
از زمانی که دچار دندان درد می شوید، به طور مرتب دهان تان را با آب نمکبشویید. این کار ساده باعث کاهش التهاب و درد می شود. حتما به دندانپزشکمراجعه کرده و علت یابی کنید. دندانپزشک با تشخیص علت درد، مشکل را برطرف خواهد کرد.
منبع: تبیان
…