سلامت

کاهش درد سیاتیک با شش درمان طبیعی

پرمطلب: درد سیاتیک به مجموعه علایمی گفته می شود که در اثر تحت فشار قرار گرفتن و یا تحریک شدن عصب سیاتیک حاصل می شوند. درد سیاتیک یکی از دلایل شایع درد کمر و پا است و فتق دیسک بین مهره ای از علل شایع ایجاد آن می باشد.

کاهش درد سیاتیک با شش درمان طبیعی
کاهش درد سیاتیک با شش درمان طبیعی

عصب سیاتیک طولانی ترین عصب بدن انسان است که از ناحیه کمری آغاز می شود و تا انتهای پا امتداد دارد. درد سیاتیک بیشتر در سنین ۳۰ تا ۵۰ سالگی بوجود می آید.

داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (OTC) مانند آسپیرین یا ایبوبروفن می توانند این دردها را کاهش دهند. اما متاسفانه هیچ تضمینی وجود ندارد که درد سیاتیک پس از بهبود دوباره ایجاد نشود. اگر شما امیدوار به درمان درد سیاتیک بدون دارو هستید، راه های دیگری را به شما پیشنهاد می دهیم.

استراحت و استفاده از کمپرس

می توانید با یک استراحت یک یا دو روزه به پاهایتان و استفاده از کمپرس سرد یا گرم در محل آسیب دیده خودتان را درمان نمایید.

پس از گذشت چند روز ورزش هم می تواند کمک کند. پیاده روی آرام و کوتاه- تا جایی که درد دوباره به سراغتان نیاید و بدنتان شما را یاری کند- بسیار کمک کننده است.

انجام حرکت کششی

اگر هنوز دردتان شدید است و یا مشکلات عصب تان هنوز پابرجاست، ممکن است پزشک شما را به یک فیزیوتراپیست ارجاع دهد. او می تواند به شما حرکات کششی خاص و کوتاه مانند فوم رولر و لانگز را آموزش دهد تا فشار وارده بر عصب سیاتیک کاهش یابد.

پناه آوردن به طب سوزنی

طب سوزنی در تسکین دردهای سیاتیک بسیار موثر است و می توان از آن به عنوان طب مکمل و یا حتی جایگزین استفاده نمود. تاثیر مثبت طب سوزنی بر کاهش دردهای انتهایی کمر ثابت شده است.

اصلاح روش گذشته

نوع ایستادن و نشستن های ما ناصحیح است. شاید پزشک این نکته را متوجه شده و به شما روش های جدید را آموزش دهد. نوع ایستادن و قرارگیری ستون فقرات در این حالت به ویژه بسیار مهم است. به حالت جسمی خودتان در این وضعیت ها دقت کنید و اگر جایی دچار اشکال است با تمرین های متمادی آن را اصلاح نمایید.

ماساژ درمانی را امتحان کنید

ماساژ درمانی در  نقطه ی درد، ماهیچه های اطراف عصب سیاتیک را که به آن فشار وارد می آورند شل می کند. ماساژ درمانی بر روی تعدادی از بیماران به کاهش درد، کمک زیادی کرده است.

با ارتوپد مشورت کنید

تعدیل سیستم عضلانی و تراز کردن استخوان لگن و ستون فقرات کاهش درد را به دنبال دارد. به نظر می رسد کایروپرکتیک (برداشتن هر نوع فشار از روی ستون فقرات که روشی تقریبا نو است و بدون دارو و با دست انجام می شود) روشی موثر در این زمینه می‌باشد.

منبع: مجله سلامتی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا