جلسه ۱۰۳ درس خارج فقه، مبحث حج

موضوع:مقدمات، اجزاء و شرائط حج – مواقیت – شامل بیاناتی خارج از کلاس

استاد حضرت آیت اللـه حاج سیّد محمّد محسن حسینی طهرانی – تاریخ: ۱۴ صفرالخیر ۱۴۳۲

[button color=”orange” size=”small” link=”http://file.pormatlab.com/kimiyasaadat/haj103.mp3″ icon=”” target=”false”]دریافت صوت[/button]

[button color=”red” size=”small” link=”http://file.pormatlab.com/kimiyasaadat/haj103.pdf” icon=”” target=”false”]دریافت متن[/button]

خلاصه:

۱- انسان باید خود را مأموم امام معصوم ببیند و الا در بسیاری از اوقات به رأی شخصی خود کارهای غلطی را انجام می دهد که تبعات آن برای اسلام و امامش بسیار گران خواهد بود و ذکر بعضی از نمونه های تاریخی آن.

۲- امام معصوم با ولایت خویش محو در اراده خداست و شیعه نیز باید خود را محو ولایت امام کند و برایش شرایط امام فرقی نکند، فقط امام را بخواهد و بس، چه امام غالب باشد و چه مغلوب، اگر غیر از این باشد افکار و اعمال او تبعاتی بدنبال دارد که تا سالها و قرن ها باقی می ماند.

۳- مواقیتی که برای اهل هر بلدی مشخص شده است فقط منحصر برای اهل آن بلد نیست، بلکه هر فردی که از آن بلد به سمت مکه حرکت می کند نیز همان حکم را دارد.

۴- توضیح و بیان کیفیت احرام از محاذات مواقیت و چگونگی آن برای بلاد مختلف و بیان اختلاف نظر مرحوم علامه طهرانی و مرحوم آیه الله گلپایگانی رضوان الله علهیما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن