اطلاعات عمومی

گیاه ابرون کبیر

سایت پرمطلب: از این گیاه به عنوان یک گیاه زینتی استفاده می شود. برگ ها همیشه شاداب هستند و نوک برگ ها می تواند به رنگ بنفش، قرمز، قهوه ای و زرد باشد. برگ ها به صورت روزت قرار می گیرند و گل ها بر روی ساقه به وجود می آیند و بسته رقم گیاه می توانند به رنگ های صورتی ، قرمز و یا بنفش باشند.

گیاه ابرون کبیر

ابرون کبیر – HOUSELEEKS با نام علمی SEMPERVIVUM TECTORUM از خانواده CRASSULACEAE – کراسالاسه و بومی منطقه آفریقای شمالی، اروپا می‌باشد.
نام های دیگر این گیاه عبارتند:
Liveforever,Jove’s beard, Jupiter’s eye, Thor’s beard, St. George’s Beard ,Sempervivum Tectorum
خاک و تغذیه: خاک با زهکشی بالا؛ دمای ایده آل محیط: ۱۰ درجه سانتیگراد,  آبیاری و رطوبت: خشک , نور محیط: زیاد

سمپرویوم جنسی از خانواده ی کراسولاسه است.این خانواده دارای ۴۰ جنس می باشد. این گیاهان همیشه سبز هستند و برگ های آن ها به صورت روزت قرار می گیرند.
این گیاهان آب را در برگ های ضخیم خود ذخیره می کنند و می توانند خشکی را تحمل نمایند.

این گیاه چند ساله و همیشه سبز است. اغلب در مناطق سنگی و خشک رشد می رویند. بخاطر آب زیادی که در برگ های خود دارند می توانند مناطق خشک را تحمل نمایند.
این گیاه مقاوم است و می توان شرایط خشک را به خوبی تحمل نماید ، این گیاه حتی می تواند برف را نیز تحمل کند.
در سال های گذشته مردم تصور می کردند که این گیاه می تواند از خانه ها در برابر رعد و برق محافظت کند، بنابراین آن را بر روی پشت بام خانه های خود می کاشتند.

برگ های جوان و ترد و آبدار این گیاه خوراکی هستند و طعمی شبیه به تره فرنگی دارند. می توان همانند آلوئه ورا از آن ها نوشیدنی نیز تهیه نمود. در درمان آفتاب سوختگی نیز می توان از برگ های آن استفاده نمود.

در طب گیاهی از آن به عنوان یک قابض استفاده می شود. همچنین در درمان ناراحتی های پوست و چشم و برخی التهاب ها می توان از آن استفاده نمود. مخلوط آن به همراه عسل برای درمان برفک دهان مورد استفاده قرار می گرفته است. همچنین از آن برای درمان اختلالات عصبی و مشکلات روده ای و درد های شکمی نیز استفاده می شده است.

برای تکثیر این گیاه می توان از تقسیم نمودن ریزوم ها و غده ها و حتی کاشت قطعاتی از برگ های آن استفاده نمود.
می توان بذر های این گیاه را نیز در هنگام خشک شدن گل ها جدا نمود و کاشت.

 

گردآوری شده توسط: سایت پر‌مطلب > گیاهان 

pormatlab.com

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا