اطلاعات عمومی

با ۹ جاذبه کشور پرو آشنا شوید

پرمطلب: سال ۱۵۳۲ زمانی که فرانسیسکو پیزارو با ارتش اسپانیایی خود وارد #پرو شد و بر تمدن اینکاها حکومت کرد، از آن زمان پرو به خاطر تنوع زیست محیطی‌اش، فرهنگ پویا و مناظر دیدنی‌اش گردشگران بسیاری را به خود جلب کرد. سفر به پرو با تجربه‌های منحصر به فرد و بی‌نظیری همراه است. در این مطلب قصد داریم شما را با ۹ جاذبه کشور پرو آشنا کنیم:

خطوط نازکا (Nazca)

با ۹ جاذبه کشور پرو آشنا شوید

خطوط نازکا مجموعه‌ای از صدها کنده‌کاری‌ها یا طراحی‌های بزرگ باستانی است که بر روی دشت نازکا در جنوب پرو حکاکی شده و در سال ۱۹۹۴ به عنوان سایت یونسکو به ثبت رسیده است. پیچیدگی این طرح‌ها با هم متفاوت است، برخی ساده و برخی روشن و شفاف هستند، بیش از هفتاد کنده‌کاری طرح حیوان وجود دارد و همچنین طرح درختان و گل‌هایی که بزرگی آنها به بیش از ۳۷۰ فوت می‌رسد (تقریبا اندازه زمین فوتبال). قدمت این منطقه بین ۵۰۰ سال قبل از میلاد و ۵۰۰ سال بعد از میلاد مسیح است.

لیما (Lima)

بازدید از شهر مستعمراتی لیما یکی از کارهایی است که حتما باید هنگام سفر به پرو انجام دهید. خیابان‌های آن سرشار از تاریخ، فرهنگ و سنت هستند. گرچه مرکز شهر به خاطر مغازه‌های خیابانی، زندگی در شب یا کاخ‌های اسپنیایی یا سواحل تفریحی، شلوغ و پر رفت و آمد شده است، اما هر چه بخواهید در این شهر پیدا می‌کنید. ترکیب فرهنگ و تاریخ غنی آن را می‌توانید در هر گوشه از شهر ببینید و پس از سفر به آن می‌توانید کاملا حس و حال زندگی پرویی‌ها را درک کنید.

استخر نمکی ماراس (Maras)

این استخر در دره مقدس اینکاها قرار گرفته، این سایت گردشگری اغلب نادیده گرفته می‌شود اما طبعا سابقه‌ای طولانی‌تر از اینکاها دارد. در ارتفاعات آندس استخرهای نمکی سفید، منظره زیبایی را ایجاد کرده‌اند. ترکیب آن با رنگ قهوه‌ای شیب دره، کنتراست جالبی را ایجاد کرده که به زیبایی آن افزوده است. گرچه اینکاها به خاطر ایجاد برخی معماری‌های اولیه پرو شهرت یافته‌اند، اما فرهنگ چاناپاتا (Chanapata) بوده که این استخرهای نمکی را شکل داده است. هزینه ورودی این سایت ۲۴ دلار است و می‌توانید دست خود را داخل استخر کرده و طعم نمک خام را بچشید. گفته می‌شود نمک آن خاصیت درمانی دارد و حتی می‌توانید مقداری از آن را نیز با خود ببرید.

تنگه کولکا (Colca)

سومین سایت پربازدید پرو تنگه کولکا است و یکی از عمیق‌ترین دره‌های دنیاست. مردم پرو که در این منطقه زندگی می‌کنند سنت‌های اجدادی و تراس‌های پله‌ای اینکاها را حفظ کرده‌اند. Condors یا کرکس آمریکایی را می‌توانید اینجا از نزدیک ببینید، این پرنده‌ها سمبل زندگی و طول عمر هستند. دیگر موجودات این منطقه نیز عبارتند از مرغ مگس‌خوار بزرگ و آلپاکا (alpaca). تعدادی سنگ نگاره باستانی (قدمت برخی به ۶۰۰۰ سال می‌رسد) در این منطقه وجود دارد که نشان‌دهنده تمدن باستانی و همچنین نشانه آن است که آلپاکا را به خاطر شیر و پشم آن اهلی کرده بوند. چشمه آب گرم Infiernillo در مجاورت آتشفشان Hualca Hualca ارزش آن را دارد که برای دیدنش با پا، یا اسب یا دوچرخه راهی شوید و در اقامتگاه‌های بومیان بمانید و در فعالیت‌های روزمره بومیان با اعضای خانواده‌شان شریک شوید.

Sacsayhuaman

این سایت گردشگری در اطراف کاسکو قرار گرفته است. اینکاها کاسکو را به شکل یوزپلنگ پوما ساخته بودند که در واقع پوما یکی از سمبل‌های آنها بوده و Sacsayhuaman در واقع سر آن بوده است. این سایت یکی از بزرگترین سازه‌های بشر محسوب می‌شود. دیوارهای سنگی آن با تخته سنگ‌های بزرگی ساخته شده که به اندازه آدم‌های کوتوله است. امروزه این سایت توسط اهالی پرو به عنوان مکانی برای برگزاری جشن‌های انقلاب زمستانی و جشن سال نو استفاده می‌شود. دیدن جشن‌های باستانی اینکاها خالی از لطف نیست. حتما با راهنمای تور خود صحبت کنید که اگر در آن زمان جشنی برگزار می‌شود حتما ببینید.

تمدن کارال (Caral)

همانطور که تمدن‌های باستانی مصر و بین‌النهرین در جهان رشد کردند، شهر باستانی کارال، قدیمی‌ترین تمدن آمریکای جنوبی نیز در پرو شروع به رشد و رونق نمود. قدمت آن به ۲۶۰۰ قبل از میلاد می‌رسد و در دهه ۱۹۹۰ حفاری و کاوش در آن شروع شد، در واقع این یکی از دست نخورده‌ترین تمدن‌های شهری آمریکای جنوبی است. بازدید از این مجموعه کمی سخت است، هیچگونه وسیله ایاب و ذهاب برای توریست‌های مستقل وجود ندارد اما برخی شرکت‌های اتوبوسرانی در لیما تورهایی برای بازدید از این منطقه ارائه می‌دهند و از آنجا که این یکی از سایت‌های یونسکو می‌باشد، راهنمایان تور باید بسیار مراقب آن باشند.

پرو به خاطر تمدن‌های متنوع و شگفت‌انگیزش شهرت یافته است و مردم می‌توانند فرهنگ آن و ترکیب تاریخ و طبیعت را در آن ببینند. گردشگران روی ریگ‌های روان قدم می‌زنند، در جنگل‌های استوایی گردش می‌کنند و در مسیر کوه‌ها جا پای اینکاها می‌گذارند. این کشور به مدت ۵ سال جایزه مقصد غذاهای آمریکاتی جنوبی را به خود اختصاص داده است.

کاسکو (Cusco)

سازه‌های پیش از کلمبیایی این شهر سبب شده در میراث جهانی یونسکو به ثبت برسد. خیابان‌های سنگفرش شده، هتل‌های زیبا، موزه‌ها، سایت‌های باستان‌شناسی در حومه شهر و فضای آرامش‌بخش این شهر، ارزش آن را دارد که دو روز را در آن سپری کنید. هتل‌ها، رستوران‌ها و مغازه‌های متنوع این شهر انواع غذاها و خوراکی‌ها را به شما عرضه می‌کنند و فستیوال‌ها و جشن‌هایی که در این شهر برگزار می‌شود شما را بیشتر با زندگی اهالی پرو آشنا می‌کند.

ماچو پیچو (Machu Picchu)

نمی‌شود به پرو سفر کرد و از ماچو پیچو که قلب امپراتری قدرتمند اینکاها بوده، دیدن نکرد. برای رفتن به ماچو پیچو از کاسکو شروع کنید که ۸۰۰۰ پا پایین‌تر از این سایت است. سپس به ارتفاعات ماچو پیچو خواهید رفت و یک یا دو شب را در آنجا سپری می‌کنید و از منطقه سرخ‌پوستی ماچو پیچو که بومیان به آن Aguas Calientes, می‌گویند، دیدن می‌کنید. در آنجا چای می‌نوشید که به زعم بومیان قدیمی شما را از بیماری‌های مربوط به ارتفاع مصون می‌دارد. در ماچو پیچو به مرکز سایت بروید و از ساختمان نگهبانی دیدن کنید. از آنجا منظره کل منطقه را می‌توانید ببینید. می‌توانید در ارتفاعات اطراف کوهنوردی کنید که البته مستلزم زانوهای قوی و بدن آماده و قلب سالم است.

دریاچه تیتی کاکا (Titicaca)

دریاچه تیتی کاکا بزرگترین دریاچه در آمریکای جنوبی و شاید معروف‌ترین دریاچه است به خاطر جزایر شناور آن. جزایری که توسط مردم اروگوئه از نی ساخته شده. این جزایر بدان سبب ساخته شده که به محض آنکه مردم اروگوئه احساس خطر کردند، آنها را در آب انداخته و دور شوند. مردم اروگوئه در این دریاچه تورهای قایق موتوری ارائه می‌دهند که اطراف این جزایر و فرهنگ  و سنن آنها را نشان می‌دهد و از سوی دیگر می‌توانند از این راه درآمد کسب کنند. آمانتانی یکی از جزایر دریاچه تیتی کاکا است که هیچ ماشینی اجازه ورود به آن را ندارد و کشاورزی آن به صورت دستی انجام شده است. دو قله به نام‌های پاچاماما (Pachamama) و پاچاتاتا (Pachatata) (پدر و مادر زمین) در آن قرار گرفته که در نوک آن ویرانه‌هایی وجود دارد. بازدید از این منطقه به مثابه بازگشت به گذشته است. برخی از بومیان درب خانه‌های خود را به روی گردشگرانی که شب را می‌خواهند بمانند، باز می‌کنند.

گردآوری شده توسط: بخش گردشگری سایت پرمطلب

www.pormatlab.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا